Werkwijze

Inschrijven en aan het werk

Wij doen ons best om een passende baan voor je te vinden. Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we je ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden.

Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. We gebruiken hiervoor onze actuele database en ons netwerk. Mochten we een passende functie hebben gevonden dan stellen we je voor bij de oprachtgever. Als de opdrachtgever positief is wordt je uitgenodigd voor een gesprek, in sommige gevallen kun je direct aan het werk. Het doel is om tot een perfecte match te komen tussen jou, een functie en een bedrijf.

Een actieve houding stellen wij zeer op prijs. Neem regelmatig contact met ons op. Bijvoorbeeld voor wijzigingen in je beschikbaarheid, het wijzigen van persoonlijke gegevens of om aanvullende informatie voor je CV door te geven. Bezoek ook regelmatig onze website voor het actuele vacature aanbod. Voordat je aan het werk gaat kom je eerst bij ons langs op kantoor voor het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst en het in ontvangst nemen van de werkbriefjes.